Daniel Stefan

Inginer structurist fondator al B&D Global Construct S.R.L.

Consultant structuri de rezistenta din metal, beton armat si beton armat prefabricat pentru Leonardo Roberta Architettura

Daniel, este inginer de constructii civile si industriale cu specializarea proiectant de structuri, a absolvit Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti si este membru de AICPS (Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri).

Cu o experienta interna si internationala de 30 de ani, Daniel este proiectant si consultant specializat in statica, dinamica si analiza structurala a cladirilor industriale si a constructiilor civile si agroindustriale (structuri metalice, din beton armat monolit si prefabricat).

Printre proiectele importante, realizate in afara colaborarii cu Leonardo Roberta Architectura, se numara: doua cladiri pentru Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA S.A., structura de beton armat prefabricata pentru Centrul de Furnizare a Energiei din Tecuci, Cosul de fum din beton armat de 250 m inaltime de la Termocentrala Palas Constanta, cladiri de birouri FAN Courier precum si halele de sortare corespondenta, sediul din bucuresti al HOLLEMAN ROMANIA, structuri pentru R.A.D.E.T. CONSTANTA, cladiri FARMEXIM in Brasov, Timisoara, Iasi, sediul Apa Tarnavei Mari ATM – Medias, in industria lemnului multe structuri ale Kastamonu Romania. In cadrul ISPE Bucuresti a participat la elaborarea multor proiecte din cadrul sistemului national de energie electrica.

Pe plan international, a lucrat ca si consultant in Thailanda pentru EGAT (Electricity Authority of Thailand) impreuna cu STEAG din Germania si in Dubai pentru DEWA (Dubai Electricity and Water Authority) impreuna cu Alstom Power Boilers din Milano.

De asemena a proiectat structurile de rezistenta pentru fabricile de clei ale Kastamonu Turcia, din Bulgaria si Italia.

Interese: Fiind pasionat in mod deosebit de structurile metalice complexe, el foloseste programe de proiectare B.I.M. cu toate specialitatile implicate in proiectele desfasurate de Leonardo Roberta Architectura.

Pasiuni: calatoriile lungi cu motocicleta si traseele de Mountain Biking.

Menu